Kijk de Barn Talk van Visser en de Boer terug

12 september 2024

Twee experts met een schat aan ervaring en kennis over de energietransitie komen eenmalig samen om hun inzichten en visie te delen. Laat je informeren over wat écht klopt over duurzame energie en wat niet, en ontdek welke uitdagingen en kansen zij zien in de toekomst van energie.

Over de sprekers

Remco de Boer is een gerenommeerd energiedeskundige, vooral bekend als de stem achter de populaire podcast Studio Energie. Daarnaast schrijft hij diepgaande analyses over energie- en klimaatbeleid. Onlangs bracht hij zijn tweede boek uit, Droomland, waarin hij de complexiteit van de energietransitie verder uitdiept.

Martien Visser is lector Energietransitie aan de Hanze en vervult daarnaast de rol van Manager Corporate Strategy bij Gasunie. Hij maakt de energietransitie begrijpelijk voor een groot publiek, onder andere met zijn ‘Grafiek van de Dag’ en column op Energiepodium.nl.

Barn Talk 2 oktober | Marjan Minnesma over de toekomst van de landbouw

Op 2 oktober geeft Marjan Minnesma, directeur van Stichting Urgenda, een inspirerende Barn Talk over een van de meest urgente vraagstukken van deze tijd: de toekomst van onze landbouw. Met uitdagingen als klimaatverandering, biodiversiteitsverlies en bodemuitputting, staat de huidige landbouw voor een keerpunt. Hoe kunnen we voedselproductie duurzamer, eerlijker en veerkrachtiger maken? Marjan zal ons meenemen in haar visie en verkennen hoe we ons landbouwsysteem kunnen transformeren om klaar te zijn voor de toekomst. Meld je aan via onderstaande button.